Contact met ons opnemen

terras verwarming restaurant winter contact Outdoor heating

Contact met Outdoor Heating

Neem contact met ons op voor meer informatie over outdoor heating en infrarood terrasverwarming. Voor al jouw vragen over infrarood stralers kan je bij Outdoor Heating terecht.

Contacteer ons en ontdek de eindeloze mogelijkheden van terrasheater met de krachtige infrarood stralen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste voor een elektrische terrasverwarming.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze terrasverwarmer producten? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Duurzaam verwarmen is niet alleen onze visie maar ook onze missie. Verwarmen met een laag energieverbruik zonder CO2 uitstoot dankzij groene energie.

Bezoek ons

zwarte terras verwarming

Contact gegevens Outdoor Heating

Outdoor Heating

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare (België)

Telefoonnummer:

+32 51 28 09 09

Onze krachtpunten

– Een doorgedreven klantvriendelijkheid

– Enthousiast en vastberaden verkoopteam

– Continue stock van al onze gangbare producten

– Marketing ondersteuning naar onze dealers

terras-verwarming

Over Outdoor Heating

Outdoor Heating staat voor kwaliteit, service en duurzaamheid. Wij zijn al tientallen gespecialiseerd in infrarood verwarming voor binnen en buiten. Wij leveren enkel en alleen hoogwaardige infrarood producten en toebehoren.

Wil je meer informatie over onze hoogwaardige infrarood terrasverwarming? Neem dan telefonisch contact met ons op of laat je gegevens achter via het contact formulier.

Wij vertellen je graag alles over onze prachtige infrarood producten voor terras, woning of industrieel pand.

terrasheater contact

Terrasverwarming kopen?

Infrarood terrasverwarming kan je rechtstreeks bij Outdoor Heating kopen. Kom langs bij één van onze vestigingen in België. In onze showrooms kan je zelf de infrarood warmte ervaren en de verschillende modellen zien en voelen.

Infrarood terrasheater koop je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming shop van de Benelux. Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

De terrasverwarming van Outdoor Heating koop je tevens eenvoudig online via onze website en bij onze webshop. In onze webwinkel staat alle informatie beschreven. De verschillende modellen, het vermogen (aantal watt) en specificaties.

Informatie terrasverwarming

De keuze in terrasverwarming is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het is dan ook niet onverstandig om je van tevoren goed te laten informeren door onze infrarood adviseurs. Zij vertellen je alles over elektrische terrasverwarming met infrarood stralen tot terrasverwarmer op gas.

Wij staan klaar met deskundig advies en technische kennis. Ook voor professionele terras verwarming, zoals horeca terrasverwarming kan je Outdoor Heating terecht.

OUTDOOR HEATING

de specialist voor terrasverwarming