Elektrische terrasverwarming

Elektrische terrasverwarming voor thuis

De elektrische terrasverwarming is een uitkomst voor als jij het terras of balkon snel warm wilt krijgen. Dankzij de gezonde infrarood stralen die je huid raken geniet je direct van de warmte zodra je de infrarood verwarming aan zet.

Binnen het scala van elektrische terrasverwarming is er veel keuze in de lampensoort. Het verschil ligt in het zichtbare en onzichtbare licht en hoe de stralen aanvoelen. En daarnaast het bereik van de infrarood terrasverwarming.

Een elektrische terras verwarmer geeft je het gemak van direct warmte. Steek de stekker in het stopcontact en je outdoor heating wordt warm. Je hoeft niet te zorgen voor voldoende gasflessen en de opslag van gas. Een elektrische terrasverarming is veel duurzamer en veiliger dan een gas gestookte heater.

terrasverwarming in mijn tuin Outdoor heating

Werking normale elektrische terrasverwarming

Bij een normale elektrische terrasverwarming, zoals kwartsstraler, wordt alleen de gloeidraad verwarmd door elektriciteit. De thermische energie komt vrij in de omgevingslucht. Net zoals bij de terrasverwarmer op gas.

Bij beide verwarming systemen heb je het probleem dat de warme lucht direct stijgt en in de atmosfeer verdwijnt. Dit betekent dat er slechts een deel van de warmte de mensen bereikt. Je verwarmt letterlijk de lucht die zich voor de klassieke elektrisch aangedreven buitenstraler bevindt.

Een ander nadeel is dat deze verouderde verwarm techniek veel elektriciteit vergt en daarnaast een lange opwarmtijd heeft. Dit betekent dat je veel elektriciteit verbruikt, maar een minimale warmte opbrengst hebt.

De oplossing voor een zuinige elektrische terrasverwarming is de infrarood warmtestraler.

Afspraak maken

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op
terrasverwarmer

Werking moderne infrarood warmtestraler

De moderne infrarood warmtestraler werkt ook op elektriciteit. De energie wordt omgezet in warme infrarood straling. Hoe hoger de temperatuur, hoe intenser de stralingswarmte.

De zon is het beste voorbeeld van warmtestraling. Infrarood verwarming terrasheater genereert dezelfde aangename warmte als de zonnestralen, alleen dan zonder de schadelijke uv-straling. Met een elektrische verwarming infrarood verwarm je iedere buiten- of binnenruimte precies zoals jij dat wilt.

De elektrische terrasverwarming infrarood maakt gebruik van infrarood stralen die niet de lucht verwarmen, maar de objecten. Zoals de tuinmeubels, vloer, wand en de mensen. De warmte die wordt uitgestraald wordt direct opgenomen en vastgehouden. Daardoor kan de stralers direct richten op de plek waar de warmte gewenst is.

De elektrische terrasverwarming van Outdoor Heating gebruiken de korte golf infraroodstralen. Dit zijn de halogeen stralers, welke een zeer hoog stralingsrendement hebben.

Ze zijn krachtiger, waardoor de warmtestralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging, zoals wind. Daardoor zijn ze tevens zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten. Zoals bijvoorbeeld een garage, maar ook een terras en tuinoverkapping.

Op deze manier kan je comfortabel buiten genieten met een natuurlijk gevoel van warmte. Een ideale oplossing voor elektrische terrasverwarming, zowel voor particulier als zakelijk gebruik. Voor de horeca, maar ook voor industriële ruimtes, zoals bedrijfshallen en loodsen.

terras-verwarming

Voordelen infrarood stralers

– Lage verbruikskosten door energie besparing.

– Geen opwarmtijd maar direct volledig vermogen.

– Simpel aan te sturen met slimme thermostaat.

– Zuinig lokaal verwarmen.

– Eenvoudig te monteren of flexibel met een mobiele standaard.

– Hoge betrouwbaarheid.

– Veilig in gebruik, geen brandgevaar.

– Geen onderhoud.

– Te combineren met zonnepanelen.

beste terrasverwarming

Comfort en energiebesparing

Korte golf infrarood straling is een ideale manier om te besparen op het energieverbruik. Tevens verwarm je het terras of balkon op een milieuvriendelijke wijze. Helemaal als je zonnepanelen gebruikt voor de stroomvoorziening.

Infrarood zijn zeer zuinig in verbruik. Daarnaast behoeven ze geen opwarmtijd. Je geniet direct van de comfortabele warmte. Vervolgens bezorgen ze jou ook direct een lage energie rekening, waardoor je heerlijk buiten kan genieten van je verwarmde terras.

De infrarood stralers zijn breed inzetbaar. Zowel voor verwarming op een open terras, maar ook bij een overdekking, zoals een serre of tuinoverkapping.

Onze infrarood verwarming is breed inzetbaar. Behalve voor de verwarming van een terras, zijn de heaters ook zeer goed te gebruiken voor het verwarmen van bijvoorbeeld een tuinhuis, serre of garage.

KIES VOOR OUTDOOR HEATING TERRAS VERWARMING

GENIET LANGER VAN HET BUITENLEVEN

Kwaliteit en veiligheid gewaarborgd

Apparaten met infraroodvoeding kunnen zowel buiten als binnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld in de serre, in de werkplaats of in de garage. Waar je maar wilt, het is meteen warm. Zonder te wachten tot de lucht langzaam en langzaam is opgewarmd.

Bovendien zorgen ze tegelijkertijd ook voor een aangenaam licht. In veel gevallen scheelt dit zelfs het inschakelen van een extra lichtbron en dus extra energie.

Let bij het kopen terrasverwarming op dat de kwaliteit hoog is. Omdat er hier serieuze verschillen zijn. Niet alleen qua prijs, warmteafgifte, warmteafgifte, duurzaamheid en energie efficiëntie, maar vooral qua veiligheid.

Voordelige warmtestralers uit het Aziatische landen zijn massaproductie zonder keurmerk, zoals het TÜV-keurmerk. Daarnaast bereiken ze vaak hoge oppervlakte temperaturen van meer dan 200 graden Celsius. Stel je voor dat zo’n kachel op je terras staat terwijl je kinderen er ook spelen.

Niet alleen is het risico op brandwonden bij dergelijke goedkope verwarmingstoestellen erg hoog, maar ook het risico op brand. Dergelijke conventionele spots zijn daarom meestal niet geschikt voor plafond montage. Je moet daarbij op de montage instructies letten voordat je deze installeert. Dit zegt al veel over de kwaliteit van een toestel.

De hoge kwaliteit infrarood stralers van Outdoor Heating beschikken allen over keurmerken zoals TÜV, GS, VDE. Geteste infraroodstralers voldoen aan de hoge Duitse kwaliteits- en veiligheidsnormen. Daarom mag de prijs nooit het doorslaggevende criterium zijn bij een elektrische terrasverwarming.

Veiligheid, kwaliteit en comfort staan voorop. En niet te vergeten de speciale ‘feel-good factor’ die alleen een hoogwaardige infraroodstraler je biedt.

Ruime assortiment elektrische terrasverwarming

Outdoor Heating is distributeur voor diverse A-merken en leveren alleen hoogstaande kwaliteit producten.

Elektrische terrasverwarmers en terrasheaters zijn er in vele alle soorten en maten. Hangende terrasverwarmer en staande terrasverwarmer. Professionele terras verwarming voor buiten, zoals horeca terrasverwarming of infrarood terrasverwaring.

Heerlijk buiten ’s avonds nog even na genieten van de heerlijke dag. De beste elektrische terrasverwarmer vind je bij Outdoor Heating.

Onze elektrische terrasheater maakt gebruik van de zeer efficiënte infrarood straling. De korte golf infraroodstraling is niet gevoelig voor wind. Daarnaast zijn de ir terras heaters zeer zuinig in gebruik.

Voor grote terrassen van meer dan 25 m2 adviseren wij altijd meerdere heaters te gebruiken of een groter vermogen te kiezen. Bijvoorbeeld 2 solamagic 1400 terrasverwarmers of een golden 2000 watt verwarmer.

In ons ruime assortiment vind je vele verschillende modellen voor toepassing op terras, balkon of tuin. Bent u op zoek naar een infrarood terrasverwarming? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij geven je graag advies over welke infrarood straler het beste bij uw situatie past. Of dit nu een staand model is, een mobiele straler of een hangend model. Bij Outdoor Heating vind je het allemaal.

OUTDOOR HEATING

de specialist voor terrasverwarming