Professionele terras verwarming

Professionele terras verwarming voor bedrijven

Steeds meer zien we ondernemers gebruik maken van professioneel terras verwarming. Je geniet op deze manier van gegarandeerde warmte. Zowel in de zomer en wintermaanden.

Professionele terras verwarming voor horeca ondernemers, party tent verhuurders, outdoor festivals, food festivals, senioren tehuizen, ziekenhuizen, boot tochten, bedrijfsrestaurants. Met een professionele terras verwarming genieten je gasten het hele jaar door van een heerlijk verwarmde buitenruimte.

Wanneer jouw gasten tevreden zijn, draai jij meer omzet. En dat enkel en alleen door meer warmte te bieden op de koudere dagen en avonden. Een slimme investering die je snel hebt terugverdiend.

Professionele terras verwarming
Terrasverwarming van Outdoor Heating

Infrarood terrasverwarming

Infrarood terrasverwarming werkt ook op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in warme infrarood stralen. Zodra je in het bereik van de heater zit, voel je warme stralen je huid raken. Dit is een zeer comfortabel en intens warm gevoel. Je hebt niet eens meer door dat je eigenlijk in de buitenlucht zit.

De infrarood straler is de meeste effectieve, duurzame en ook meest gezien heater voor professionele terras verwarming. De krachtige kort golf infrarood straling is zeer goed in het verwarmen van een bepaalde zone of ruimte. Tevens zijn de warmtegolven niet gevoelig voor windbewegingen. Daardoor zijn ze zeer geschikt voor het genereren van warmte in open buiten ruimtes.

Infrarood terrasverwarmer zijn er in verschillende vormen en maten, zoals de bekende Golden Tube, Heatstrips, Carbon en Halogeen infrarood heaters. Verkrijgbaar in staande terrasverwarmer of hangend model. Bij hangend model heb je geen overlast van een snoer.

Naast dat de infrarood straler niet gevoelig is voor een windvlaag zijn er nog meer voordelen. Ze zijn namelijk geurloos, geruisloos en zeer zuinig in gebruik. Dit merk je gelijk aan de lage bedrijfskosten als ondernemer.

De beste professionele terras verwarming is dan ook een infrarood straler.

Professionele terras verwarming

Normale elektrische terrasverwarmers

De elektrische terrasverwarmers kan je zowel in een gesloten als open ruimte gebruiken. In een partytent, festivaltent of bedrijfsfeest met overkappingen.

Een elektrische terrasheater sluit je aan op de elektriciteit, dat is het enige wat je nodig hebt. Je kan ze aan de wand of plafond monteren.

Tevens zijn ze ook op een standaard verkrijgbaar, zodat je ze overal kan plaatsen.

Bij een normale elektrische terrasverwarming, zoals een kwartsstraler, wordt alleen de gloeidraad verwarmd door elektriciteit. De energie komt vrij in de omgevingslucht. Dit is dezelfde wijze van verwarmen glas bij een gas terrasverwarmer.

Bij beide heaters heb je het probleem dat de warme lucht direct stijgt en in de atmosfeer verdwijnt. Dit betekent dat er slechts een deel van de warmte de mensen bereikt.

Je verwarmt letterlijk de lucht die zich voor de klassieke elektrisch aangedreven buitenstraler bevindt.

De verouderde verwarm techniek heeft als nadeel dat ze een lange opwarmtijd hebben en tevens niet zuinig omgaan met de elektriciteit.

Infrarood terrasverwarming terrasheater

Terrasverwarmer op gas

De gasgestookte terrasverwarmers werkt op propaan of butaan gas. Het voordeel is dat deze outdoor heating overal op het terras geplaatst kan worden. Tussen de stoelen en tafels, waar je maar wilt. De bekendste vorm van een horeca terrasverwarming op gas is het paddenstoel model.

Een gas terrasverwarmer heeft een hoog vermogen en een groot bereik, daarom zijn deze heaters geschikt voor het verwarmen van grote open ruimtes. Met een gaskachel heb je geen hinder van eventuele snoeren die je weg moet werken.

Een terrasverwarmer op gas mag alleen gebruikt worden in open ruimtes. Het is zelfs verboden om ze in gesloten ruimte te gebruiken. Dit vanwege het brandgevaar.

Ten opzichte van een elektrische terrasverwarming is het verbruik van gas duurder dan elektriciteit. Daarnaast zijn ze gevoelig voor wind bewegingen, omdat ze namelijk de lucht verwarmen. Bij een windvlaag waait de warmte ook weg en bereikt het niet je gasten.

Waar je ook rekening moet houden bij een gas verwarming is de geur. Je ruikt namelijk de vieze gaslucht en dat is minder prettig voor de gasten, zeker als je er direct naast zit.

Afspraak maken

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op
terrasverwarmer
outdoor-verwarming-modern-terras

Gezonde infrarood warmte

Naast dat de infrarood stralen heerlijk warm zijn, hebben ze nog vele andere voordelen. Bijvoorbeeld voor je gezondheid. De doordringende ir-stralen verwarmen je spieren, waardoor je ontspant. Ze hebben een therapeutische werking op ons lichaam.

In ziekenhuizen worden zelfs de infrarood verwarmingen gebruikt in operatiekamer en verpleegafdelingen. Maar ook voor buiten op het terras van het restaurant. Alsmede in senioren verzorgtehuizen voor buiten op het terras. De warme stralen zijn gezond voor ons lichaam.

De warmte die je voelt is niet droog, waardoor je ook geen droge ogen krijgt. Je kan de infrarood warmte vergelijken met de warme zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV-straling.

terrasverwaming-tuin Outdoor heating

Voordelen infrarood straler

– Verwarmt niet de lucht, maar direct de gasten.

– De warmte komt daar waar het nodig is.

– Zuinig in gebruik. Tot 92% van de energie wordt omgezet in warmte.

– Geurloos en geruisloos.

– Flexibel te monteren aan de muur, het plafond of op een standaard.

– Zijn veilig in gebruik, geen brandgevaar.

– Gezonde infrarood warmte.

– Geen onderhoudskosten.

Meer weten over professionele terras verwarming?

Wil je meer weten over de hoe een professionele terras verwarming bij jou de omzet kan verhogen? Of aangename warmte kan geven aan je gasten en klanten? Contact met ons opnemen kan via het formulier en telefoonnummer. Wij leggen je alle uit over de infrarood warmte voor jouw terras.

zwarte terras verwarming

OUTDOOR HEATING

de specialist voor terrasverwarming